se hon ska på bal

Busy busy days! Ja så har de senaste dagarna varit för mig.. Men ack, mycket bra också! I dag har jag till exempel haft hand om SMÅkul, barngruppen i kyrkan. I dag hade vi temat "hemlig gäst" och det var ingen mindre än en riktig uppfinnare som kom på besök. Efter lite peptalk och annan inspiration så var det dags för de otroligt kreativa barnen att skapa sina egna uppfinningar! Efter sjukt mycket städ efter barnens verk så kom Jacob och Tobbe och hämtade mig för att sedan åka hem till mig på lite mat. Kvällen bjöd på trevligt umgänge och kortspel!

I morgon hörrni, är en viktig dag i mitt liv. Förutom att jag och Lisa ska öva på frivändningar på gymmet (som är ett annat spännande kapitel) så ska jag faktiskt bege mig till Växjö där jag ska på bal!! Min goda vän Michaela har bjudit med mig på välgörenhetsbal och det ska bli otroligt kul att gå på mitt livs första bal. Sedan så vet jag att jag ska få träffa sköna människor som jag längtat ihjäl mig efter. Wii så kul det ska bli!

Nu är det dags att sova så att jag är laddad inför en dag med alldeles för få lediga minuter. Godnatt!

Michela, trogen vän med världens finaste hjärta!


sol, pingis & curry

Jag tycker det är kul att bo i en stad där man inte vet vad som finns bakom nästa kurva eller vad som gömmer sig bakom nästa hus. Har nyss gått en timmes promenix i nya delar av Halmstad som jag fortfarande inte hunnit besöka. Spännande, vackert, soligt och lovsång. Kan ju inte bli bättre! När jag kom hem stod termometern på 25 grader i solen... Inte undra på att jag stektes under mina svarta kläder ;) Jag är så förvånad över att varje dag vakna upp av att solen väcker mitt sinne. Har jag tidigare bott i ett regnparadis eller är detta ett fruktansvärt bra väder-år?

I går kväll var jag, Anousch & min sambo Hanna och kollade på Pingislandskamp: Sverige-Tjeckien. Eftersom varken jag eller Anousch är vana vid pingisens spänning så skakade nerverna konstant och vi släppte ut rätt många puster, skrik och applåder. Bästa hejaklacken, jajamen! Just ja, Sveriges duktiga grabbar vann!! :)

Efter matchen så gick vi hem och lagade vi en riktig mysig tisdagsmiddag. Marinerad kyckling, ris och hemmagjord currysås. Oh, jag förvånas över vilket grymt team jag och Hanna är. Bättre sambo kunde jag nog inte funnit!!

En tjej i livets glada stunder!


allting har sin tid

Jag möter så många människor som talar om för mig att jag måste ta vara på tiden, njuta av sista terminen på gymnasiet och att jag ska leva livet! Personer som gått före mig ge mig tips och råd, vilket jag alltid uppskattar. Men ibland har de visa orden från människor bara gått förbi mina öron och jag har fortsatt att längta framåt. Jag är ju ett exemplariskt exempel på en sådan "framtids-längtande person". För jag vet att framtiden ser ljus ut och jag vet att livet kommer bli allt annat än tråkigt.

Men detta året, mitt år i Halmstad har ändå fått mig att inse att det är verklighet, det är nu jag ska njuta! För livet nu är helt fantastiskt! Ända sedan i somras och framåt så har jag aldrig mått så bra eller känt så mycket glädje till att leva. Jag skämtar inte, livet är helt beundransvärt! Jag vill kunna gå tillbaka i min blogg och se att "wow, vilket år det var". Just nu så inser jag att jag här i nuet lever ett amazing liv! Och för att inte tala om alla fantastiska personer jag lärt känna under det senaste året. Stor kram på er!!

Jag älskar livet nu, och jag älskar framtiden! Men det funkar inte att stressa fram tiden, så luta dig tillbaka och öppna ögonen för verkligheten. Den är fantastisk!



Allting har sin tid

supernajs helg

Nu är det redan helg igen! Veckorna springer förbi och hjärnan bråkas över hur man ska hinna med allt. Har fått reda på att projektarbetet ska in fyra veckor tidigare än jag trott - stress. Men ue, jag orkar inte tänka på det nu!
Igår hade jag en supernajs kväll på Frälsningsarmén där det är ungdomshelg. Även i kväll blir det möte och annat skoj :D Det ser jag med glädje fram emot! Nu ska jag ta mitt ass och gå in till köket för att äta en brakarfrukost. Love svensk frukost <3

Förresten! Har ni sett en av världens bästa tjejer, Anousch!?


isprinssan på ärten

Idag kände man att det var riktigt ljummet ute! Kanonskönt att våren är på insprång! Men tillbaka till vintertankar - idag hade vi "prova på någon annan sport" i skolan. Jag och några andra testade på konståkning! Kanske inget jag annars skulle göra men det är så fruktansvärt många som sagt att jag har en kropp som konståkare och trott att jag går på det. Men icke, och det skulle jag bevisa idag! Haha, helt galet kul var det, men aj jag ramlade och slog i knät så nu är det svullet. Jag är inte den som fegar utan jag körde på och snurrade lite hit och flög lite dit. Ibland lyckades jag, ibland inte. Men det var lätt värt försöken ;) Annars idag så har jag bara promenixat i det härliga vädret, gymmat och nu sitter jag inne och ska dra igång med lite plugg.
God bless!

smile like you mean it


Jag vet att många har skräck för hajar. Men ska jag vara ärlig så tycker jag de mest är söta.


because I love

Jag tycker synd om min blogg. Den borde känna sig ensam och praktiskt taget dissad. Desto större uppmärksamhet får facebook. Men visst är det roligare att lägga upp roliga stuff där för då får man mer respons av vännerna sina. Dock så vill jag göra ett tappert försök i att hålla kvar i bloggen. Jag tror alltid på bättre tider!

I kväll var nog första fredagskvällen på extremt lång tid då jag stannade hemma. Fredagkvällarna har alltid varit mina goa kvällar i Älmhult då jag gick på ungdomssamling och nu Halmstad så brukar jag... ehm.. äsch, nu har jag inget "brukar" men det är alltid något spännande som uppehåller mig från mitt hem. I alla fall, kvällen var lugn och skön. 

Åh vad jag älskar er pluttingar!


Pray for Japan


sweat and joy

I helgen var jag hemma i Älmhult som sagt. Ni måste bara kolla in våra grymma musikvideo vi gjorde. Finns på min facebook page! Annars i helgen så har jag umgåtts med vänner, myst med familjen och varit i kyrkan mestadels. I söndags kväll var vi ett gäng som hängde i kyrkan och så började jag, Sara A och Josse dansa loss till gamla Jesusdanser som vi dansade till i kyrkan då vi var små. Minnet av rörelserna var väl sådär, men OJ så kul det var! It was sweat and joy!

Jag älskar er mamma & pappa!


det är ju inte precis någon västenfilm

God fredag! Har ni en bra dag? I dag har jag städat lägenheten ren och skinande. Bravo Jonna. I eftermiddag blir det möte med Ny Generation på Sannarp och sedan hemfärd mot Älmhult. Wiiii så kul det ska bli att träffa Therese och övriga familjen :D Synd bara att jag missar twistertävlingen på Moses på lördag. Jag som var så sugen att slå Elon och ta hem revanschen denna gången.

meningslostinlagg.nu

When you see me drift away, will you still say those words you used to say?

lite doft och drömmar

Precis tagit mig världens skönaste sovmorgon. När jag satt och åt frukost så kom Hanna och hennes kompis Karin hem och skulle äta lunch. De hade köpt med sig thaimat och när lukten spred sig till mina nyvakna näsborrar så blev man ju inget annat än vrålhungrig. Men lite elakt att äta upp maten framför ögonen på dem tänkte jag, så jag stängde in mig på rummet för att undvika all möjlig form av doft som får mig att lyftas högt. Nu sitter jag och smäller i mig ett paket Oreos och mjölk. Inte helt fel det heller :)

Denna veckan har varit sjukt konstig. Jag är en kung på att drömma drömmar om personerna jag har runt mig, men denna veckan har varit extrem, tror jag drömt minst en gång om varenda kotte jag känner. Ja, med största sannorlikhet har jag drömt om dig, du som läser detta. Varit på Thailands stränder, i smålands djupaste skogar, i Australiens vildmark, på höga ovädersberg i Sverige, på soliga Malta.. Phu, helt exhausted när man vaknar ju!

När man drömmer hinner man med så mycket. Ibland bra, ibland mindre bra saker. Trots att man kan ha härliga drömmar så är jag glad att det finns en verklighet som är värd att leva. Att följa sina drömmar och kämpa för dem är däremot en annan gåva vi har fått i livet.

att se livet med glädjens ögon

Idag har varit en perfa söndag. Vaknade med ett leende på läpparna och fortsatte sedan i kyrkan där jag busade och dansade loss med barnen på söndagsskolan. När jag tänker efter så har jag nog dansat varenda dag denna veckan på ett eller annat vis. Hur härligt är inte det liksom? :D Efter kyrkan så var jag och Rebecca bjudna på middag hos familjen Åstrand från församlingen. Nu är magen lagom nöjd och själen likaså!
Ursäkta min nyvakna frisyr, men morgonen bjöd på glädje och då måste man försöka fånga ögonblicken ;)

äventyr i Halland

Dra mig baklänges vilken bra helg det varit! Jag kan knappt förstå hur bra jag har det. Supermegaotroligt tacksam!!
Nu ska ni få se två av mina grymma vänner, Rebecca Arvidsson & Linn Larsson.
Två underbara tjejer som sprider glädje varthän de befinner sig.

Här är de påväg på kalas i Laholm.


shakaroni

Seriöst, jag skulle inte kunna fått bättre vänner i Halmstad än vad jag fått.
Ni rockar!! :D
Gårdagkvällen bjöd på många härliga moves från både den och den andra. Superskoj att alla släppte loss!

Idag vaknade jag hemma hos Anousch och drog mig sedan ut på stan med Becca. Solen strålar och jag har inte känt så mycket vår detta året som jag känt idag.
L.o.v.e.l.y.
Ikväll bär det av på äventyr till Laholm på födesledagskalas hos Maria Fransson som fyllt 23 år :)

with love

Du kanske inte kan lysa upp hela världen, men du kan lysa upp någons hela värld!

igå va de fössta tossdan i mass

Sweat dripping down your face but you're hanging in with this smile.


Idag har jag bara haft matte c lektion. Sedan bar det av till gymmet med Linn H, Marcus och Adam. Efter att ha varit sjuk i 17 år så känns det gött att äntligen kunna träna igen. Lite seg i asset men det ska det bli ändring på! :D
Nu ska jag ta tag i plugg och sedan unna mig lite innebandy ikväll och därefter dansa loss med The best gang! YO

jag har fallit, jag har vaknat

Ibland har man dagar då man känner sig besvärlig, jobbig och hemsk. Det värsta jag vet är när man känner att man tynger andra för att man själv nere. Jag tror liksom att att man ska lyfta upp varandra i stället för att göra det motsatta, men idag har jag sumpat totalt på det. Livet i dag blev till en berg- och dalbana som i eftermiddags gick sjukt djupt ner. Rumpa :(