I just came to say hello

Wiiiii! Nu så kommer sopbilen, asså inte han som tar upp soporna, utan han som sopar gatorna rena från grus. Nu är det vår på igång! Glad sista februari folks!


slutet gott, allting gott

Så var det sista dagen i Åre. Som jag och Loppan sa:
Hur ska Åreresan sluta när det gäller oss?

- Inte som vi föreställt oss i alla fall. It was hilarious! :D


World Cup

I dag är det World Cup i Åre!

Massa idrottsstjärnor och tv-kändisar har visat sig i mina ögon.


ta mitt skimmer för jag brinner

Jag vet inte var jag ska börja. Måndag kväll, igår, idag, i somras? Jag tror jag testar att börja med gårdagen och sedan flika in lite på måndagen.

Well, torsdag den 24 februari så var det ju dags för konsert med Daniel Adams Ray, som är en av Sveriges största artister just nu! Jag tyckte väl det skulle bli kul, men har dock inte lyssnat på honom så mycket så hängde mest med för Louises skull. Under kvällen så träffade vi lite Ljungby folk, bla. Axelie och Pontus! Så sjukt kul :D

Men tillbaka till konserten. Jag och Louise stod längst fram och diggade loss. Har nog aldrig sett lille Loppan så glad! Efter en riktigt GRYM konsert så var det dags för club och dans. Jag och Loppan har en förmåga att verkligen ta över hela dansgolvet och bara släppa loss i ren glädje! Medans vi stampade fötter och (antagligen) gjorde the gorilla dance så kom Daniel Adams band och dansade rätt nära oss. Vi började snacka lite med dom och dansade loss ännu lite till. Som vi hoppats, så kom även Daniel och dansade. Det var så otroligt kul att dansa loss med honom och hans polare - glädjen sprudlade! En kille (kan kalla honom M) från the crew började dansa lite med mig och så snackade vi lite. M berättade att han kom ihåg mig i min jeansskjorta från i måndags kväll då vi hade varit ute. Han hade tyckte jag verkade riktigt skön och spanat efter mig sen då! M (som är bästa vän med Daniel Adams) frågade om jag inte vilja hänga med på efterfest med bandet! Jag stod och svävade lite i tankarna och stampade på de härliga komplimangerna jag fått att jag knappt visste vad jag skulle säga. Som tur var hjälpte Loppan mig på traven, så vi bestämde ossför att hänga med på efterfest med Daniel Adams Ray och hans polare!!






Väl på efterfesten så blev det ännu några härliga dance moves och mycket glädje. Grabbarna var otroligt sköna och roliga! Daniel var riktigt schysst och lyfte upp mig och berättade om intrycket från i måndags. Folk, det lönar sig att vara sig själv på dansgolvet och släppa loss dina innersta moves. Det är tydligen då man är som attraktivast!

Nu fick ni ett litet smakprov på vad som hände igår. Men jag kan bara säga att detta blev årets bästa dag!

 

 


24 februariiiiiiiiiiiii

chips med dipp
frukost
skida
sola
World Cup
bli blond
Daniel Adams Ray

- Dagen ser bra ut!

lite Åre


hamnade jag i Sibirien?

Åre, ja jag säger då det! På tåget på väg upp så hamnade vi i en kupé där värmen var sönder. I början var det bara lite kallt, men under natten så blev det värsta Sibirien! Jag låg med vinterjacka på, huvudet täck i en turban, filt, ja hela rubbet, och ÄNDÅ frös kinden fast i kudden. Åre är minst lika kallt. Men som tur är så har vi precis bastat och duschat varmt! Livet är fint hörrni :)))
Och förresten, backarna är underbara!

impulsivity

Nu kommer jag nog ta er med storm, men idag åker jag till Åre!!! Jag kan knappt själv förstå det. I går i skolan fick jag och Louise en snilleblixt:
- Varför hänger inte du med till Åre för?
-Ja varför gör jag inte det? tänkte jag.

Sagt och tänkt, så bokade jag första bästa tåg mot Åre för en veckas skidåkning. So yes, here we go! :D
Jag har alltid älskat gör impulsiva trips, så varför sluta nu? Jag tror att när man inte hunnit skaffat några förväntningar alls utan bara litar på hjärtat och drar iväg så är det då det blir som bäst!

Har vi tur så kommer jag hem hel igen! Vill du ha tag i mig är det mobilen på dagarna som gäller och möjligtvis faceingbook på kvällarna :)

Här är en bild från igår kväll innan överraskningsfesten för Linn som hunnit fylla 19 år!

a day for lovers

Idag är det den 14 februari, även känt som alla hjärtans dag! Vissa av er rynkar säkert på näsan, medan andra får fjärilar i magen av bara tanken. Har man någon att dela högtiden med så är det en fantastisk fin dag. Men för oss andra eviga sniglar & singlar då? Jo, jag tror faktiskt att helgen kan bli ännu bättre för oss!

Februari är den månad då flest skilsmässor tas ut i Sverige. Februari är den månad många går panka efter julens skulder. Februari är den månad då många inser att de misslyckats med sina nyårslöften om bättre liv.
Dagen finns till av en anledning, och det är för att ge kärlek till dom som behöver det! På alla hjärtans dag ska du uppmuntra dem som har det tufft, ge ett leende till någon som ingen annan ler till, ge en blomma till någon du tycker om, skriva ett kärleksbrev till personen du så länge trånat efter. Vad du än gör, så gör det med kärlek! För kärlek är vackert i alla former, så länge det är äkta. Vill du vara med på glädjens dag, tänk efter vilka personer du har runt omkring dig! Make some love in your town!

Varje dag borde vara alla hjärtans dag egentligen, men som vi alla vet så skulle tex julen inte vara samma sak om den fanns där varje dag. Så ta lite tid för just denna dag och visa omtanke omtanke och kärlek till någon du tycker om, eller någon som du vet mår dåligt. Tillsammans kan man förändra människors liv!
Make a wish, take a chance, make a change and breakaway

söndag kväll

I can only imagine, when that day comes 
when I find myself, standing in the sun.


föreställ er något glatt

Jag hade gärna velat lägga ut ett inlägg och en vacker bild om hur bra jag mår och hur kul allting är. Berättat om allt kul jag gjort i helgen och de härliga människorna jag mött. Men det kan jag bara drömma om. Jag har blivit ännu mer sjuk nu och det verkar hålla i sig. Så sjukt tråkigt, när jag hade massa planer i helgen. Jag passar inte att vara sjuk! Jag vill kunna var glad och ge andra uppmuntran, men nu är jag själv ett deppigt och snorigt kylskåp. Men jag antar att sjukdomen går över någon dag och att jag inte ska behöva känna mig insydd i lägenheten för alltid. Ja, den dagen kommer :)

Men tills dess så får ni gärna nätverkssocialisera er med mig. Jag bor i princip på facebook nu B-)

You take care folks!

Key West, FL

 

Careful, 'cause you might just get your wish


tisdag 8 februari

Lite glass och hemmagjord chokladsås är bra mot förkylningar har jag hört. Mums!

reminds me of..

Nu börjar jag bli trött på kyla och dess bieffekter. Jag saknar värme!!

Här är en bild från i somras då jag var lycklig och precis hemkommen från Öland!


så var det dags igen...

Kanske dags för mig att uppdatera om vad som händer. Senaste tiden har varit väldigt bra faktiskt. För en vecka sedan var jag hemma i Älmhult hos familjen, vilket var skönt och lugnt. Under vardagarna så har jag varit väldigt mycket med vänner. Nya vänner har blivit närmre vänner :) Denna helgen som var så fick jag besök av några Älmhultstjejer. Alltid kul med besök :) Och nu är det ny vecka igen.. Vad väntar nu? Jag har ingen aning men det blir alltid succés på något vänster.
Kramiga kramar!

18 år av lureri

Tänk att jag alltid gått och trott att jag gjort rätt.
Men sen idag fick jag veta sanningen, vi svenskar öppnar bananer på fel håll!

Skaftet ska tydligen vara kvar som handtag.

 


RSS 2.0