a day for lovers

Idag är det den 14 februari, även känt som alla hjärtans dag! Vissa av er rynkar säkert på näsan, medan andra får fjärilar i magen av bara tanken. Har man någon att dela högtiden med så är det en fantastisk fin dag. Men för oss andra eviga sniglar & singlar då? Jo, jag tror faktiskt att helgen kan bli ännu bättre för oss!

Februari är den månad då flest skilsmässor tas ut i Sverige. Februari är den månad många går panka efter julens skulder. Februari är den månad då många inser att de misslyckats med sina nyårslöften om bättre liv.
Dagen finns till av en anledning, och det är för att ge kärlek till dom som behöver det! På alla hjärtans dag ska du uppmuntra dem som har det tufft, ge ett leende till någon som ingen annan ler till, ge en blomma till någon du tycker om, skriva ett kärleksbrev till personen du så länge trånat efter. Vad du än gör, så gör det med kärlek! För kärlek är vackert i alla former, så länge det är äkta. Vill du vara med på glädjens dag, tänk efter vilka personer du har runt omkring dig! Make some love in your town!

Varje dag borde vara alla hjärtans dag egentligen, men som vi alla vet så skulle tex julen inte vara samma sak om den fanns där varje dag. Så ta lite tid för just denna dag och visa omtanke omtanke och kärlek till någon du tycker om, eller någon som du vet mår dåligt. Tillsammans kan man förändra människors liv!
Make a wish, take a chance, make a change and breakaway

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0