future adventures

Det är lätt att fastna i vardagen. Fokusera på nuet och dagens problem. Vilket man ska göra, enligt många. Jag själv har alltid varit drömmaren. Jag längtar knappt aldrig tillbaka utan vill oftast alltid framåt. Snart så får jag göra det som är en av mina största passioner i livet - resa!

Studenten närmar sig och snart är jag fri att faktiskt åka varthän jag vill, si Dios quiere. Sena kvällar för mina tankar bort mot varmare breddgrader. Jag drömmer om att bli en äventyrare!

 


This is your life

 

This is your life!

Are you who you want to be?



jag tror något är fel på mig i alla fall

Efter att ha suttit åtskilliga sju timmar framför datorn i försök med att komma igång med uppsatsen så flyttar jag nu ner mot golvets höjder, stänger av mobilen, öppnar fönstret och endast bilisternas brummande ljud hörs på avtånd. Snälla låt motivationen finna en plats hos mig. Godnatt till er övriga och god fortsättning till mig!

if it wasn't for my stubborn heart

Om jag inte hade bytt skola inför trean och inte flyttat till en ny stad, vad hade jag gjort just nu? Antagligen befunnit mig i Spanien! Inget jag skulle tacka nej till nu mitt i all massa-sista-saker-att-göra-innan-jag-springer-ut.

Well, här kommer en förklaring som inte riktigt hängt med. Mina förra gymnasieklasskompisar befinner sig just nu på Service & Co reseledarskola i Lloret de Mar i Spanien eftersom Tegnérgymnasiet erbjuder denna utbildningen som sista grej innan man tar studenten. En månad gratis reseledarutbildning med jobbgaranti är rätt grymt actually! Mitt sinne svider när det handlar om en sumpning av chansen av att åka utomlands. Var jag dum som bytte sista året då jag nu kunde befunnit mig i Spanien tillsammans med mina förra klasskompisar? Klart det var dumt, krångligt och innebar massa ändringar i livet, men ack, jag har hellre ett helt bra år i Halmstad än en bra månad i Spanien. Jag är megaglad att jag flyttade till västkusternas stad, samtidigt som jag never annars skulle tackar nej till att resa och uppleva.

När jag funderade på att byta så visste jag ju att jag skulle gå miste om chansen till att åka till Spaniens kust Costa Brava, och jag visste att det innebar så mycket krångel för endast ett år i en annan stad. Men jag gjorde det anyway. Men saken är den att jag är personen som följer mitt hjärta och gör de sakerna jag vill i livet. Man kan inte få allt i livet och därför är det bäst att man väljer sina steg rätt i livet. För mig innebar skolbytet en chansning till något nytt som jag egentligen inte hade någon aning om vad det skulle innebära.Det visade sig bli en vinstlott och jag är evigt tacksam för mitt år i Halmstad! Egen lägenhet, alla upplevelser, maaassa träning och framför allt alla människor jag lärt känna <3 Obeskrivligt bra anledningar till att jag gjorde rätt val.


Tegnér- och Växjötider

Känner ni igen mig trots en lite annan hårfärg än idag? ;)


Though my heart is torn, I will praise You in the storm

I bibeln står det "var inte rädd" 365 gånger.
Jag tackar Herren för hans beskydd för var dag!

my life under the sun

Så fruktansvärt svårt att finna motivation till att blogga när det är fint väder ute. Jag älskar våren och hittar hellre på tusen andra saker utomhus med polarna än att sitta inne själv. Vid datorn. På facebook. Typ.

How the heck ska jag kunna beskriva min vardag när det sker 100 bra grejer per dag. I helgen har det iaf blivit grillningar, jogging, besök vid havet, badat i havet, valborgsfirande, cruising in tha car med Simon. Och vill ni veta vad det bästa är? Det är en dag kvar av helgen :) wii


Innan valborg minsann


RSS 2.0