Ljungby calling

Sitter i Ljungby i väntan på min buss mot Halmstad. Än så länge har jag alla min saker där och kommer försöka ta vara på sista tiden som Halmstadbo. Här i Ljungby skiner solen samtidigt som gårdagens studenter springer runt på stan och sjunger lite studentsånger. För ungefär en vecka sedan tog jag studenten. En dag i glädje och dans. Men mer om det en annan dag ;) Nu måste jag kila, bussen kommer snart. I kväll blir det grillning på stranden med lite sköna människor och i morgon åker jag till Nyhem konferensen utanför Mullsjö. Fedt!
Puss & kram

sista tiden

Mina sista betyg från gymnasietiden är satta. V.A.? Balen har också flugit förbi och snart det är endast ett fåtal dagar kvar av mitt liv som skolflicka. V.A.? Dessa dagarna är väl tänkt ska vara de bästa och det är dessa dagarna alla vill minnas från gymnasietiden. MEN, det är endast några ynkliga dagar. What about the other 528 days? De dagar av svett, stess och svullna ögon? Ja de dagarna spolar jag gärna också förbi. Student 2011, here I come!

Vi kommer springa, vi kommer hoppa, vi kommer studsa fram till morgon klockan åtta. Ja snart ska jag smaka, på studentens frihetskaka. Låt den i munnen braka för jag vill upp på flaket sparkla :D


Ska bara bli frisk från min äckliga halsfluss först. He he.... :(


RSS 2.0