I can't take credit cause I gotta go straighter

Hey alla glada! :)

I skrivandets stund sitter jag på ett bibliotek i Brisbane. Har suttit här lite för länge på detta bord så har träsmak som bara den. Mysigt. Hade nyss mina två Älmhults-töser Nina och Michaela på besök här i Australien. Vi sågs i Sydney och hade FANTASTISKA dagar där. Sedan så reste vi östkusten upp och besökte Byron Bay, Surfers Paradise och nu slutligen Brisbane. Väldigt kul att få se lite mer av Australien, och att få komma högre upp i landet. Jag har mest sett syd-östra Australien. Men det är inte så lite det heller, detta FETA land. Hade i alla fall det så gott tillsammans men mina vänner. Många pratstunder, skratt och sightseeings. Tjejerna lämnade mig nu i Brissy för de skulle flyga upp till Cairns i norra Queensland (avis? jovars!). Sedan efter det så flyger dom till Bangkok, Thailand och spenderar en vecka där innan de åker tillbaka mot Sverige.

Lilla jag stannade som sagt kvar i Brisbane för om en vecka ska jag åka för att jobba på en farm. Här i Brissy bor jag på ett sunkigt hostel med 8 andra male South Koreans. Spännande att vakna upp till olika dofter titt som tätt, haha. Nä, men även fast hostellet inte är helt okej så är jag det. Det var jobbigt att säga hejdå till tjejerna (blev påmind så mycket om hem) men nu när jag är själv så känner jag mig faktiskt inte så ensam trots allt. Förväntade att min tid mellan semestern och farmingen skulle bli tung och jobbig. Att sitta lite mitt emellan liksom. Men, jag är happy! :) Det är så väldigt spännande att upptäcka saker å ting själv. Så mycket man utmanas till att göra.

Nu ska jag gå tillbaka till hostelet och laga some dinner och sedan ska jag bege mig till gymmet. Som jag längtar!!! :D wiii

Much Love, Jonna


En bild från sommarn 2010 (skulle jag tro)


RSS 2.0