eydumeddentröjan

Tjenahoppa!
Jag vet att min blogg får väldigt få och oregelbundna uppdateringar, men det blir bara så...
Kan förövrigt säga att jag har haft riktigt bra dagar på senaste. Umgåtts mycket med vänner och sånt chill :) Livet är gott! På fredag kommer min familj hit för att fira min 18-ÅRSDAG! JIHAA :D Hur underbart är inte det? Äntligen kunna var formellt vuxen också! På lördag så kommer min fina Kina-tjejer hit!!! Jag ser så fram emot det :D Nu ska jag ploppa vidare i skolan. Vi hörs!
Puss

min helg

Hej hej!
Det har varit en riktigt bra vecka! I torsdags var Jonatan här och hälsade på, alltid skoj. På fredagen spelade jag innebandy med gänget från pingstkyrkan här i Halmstad och sedan häng efter. På lördagen gymmade jag, städade lägenheten och sen umgicks jag med Jacob hela dagen =) På söndagen var det pingstkyrkans församlingsdag ute på Gullbranna. Kul att träffa folket i kyrkan! Mycket nya bekantskaper :)
Detta är lite vad som hänt hos mig på senaste, bara för att ni där hemma ska kunna se hur en helg hos mig kan se ut.
Over and out my friends, LOVE!

time for a smile

Denna helgen har jag spenderat i Älmhult. Och fy vilken galet bra helg det varit! Jag kommer knappt ihåg vad vi gjort men det har varit mycket ungänge med alla vännerna från the old gang ;) Sedan har ju vännen Nina som bott i USA ett år varit hemma nu i helgen, så det var massa lajbans med skratt, dans, humor och sena nätter/tidiga morgnar. Det går aldrig beskriva vad man gjort i helgen, men jag har faktiskt uppskattat varenda stund med alla jag mött :)

Snart bär det av hem till Halmstad och börja tvätta B-) Idag blir det ingen buss utan jag åker med Fredrik som går i min klass :) Nice!


I love you summer! But it is quite cool with fall as well :)

time for fitness

Hej vänner! Mår ni bra?

Jag har precis haft ett riktigt svettigt fitnesspass i skolan. Phu, så nice ;) Imorgon blir det först spinningpass och sedan bodypump. Lovely!

Annars idag så har jag inga mer lektioner, utan jag ska bara träffa Jacob, min ända vän jag  kände i Halmstad innan jag flyttade hit. Så det ska bli riktigt kul! :D

 

 



Bild tagen igår i på mitt favoritställe i Halmstad.


Tack Gud för fint väder, tack för vännerna och tack för ditt beskydd!



RSS 2.0