byebye Sweden, hello life

Nu är jag hemma och mellanlandar lite mellan Barcelona och Kina. Jag har inte haft tid att sitta vid datan i Spanien, och jag kommer inte har tillgång i Kina heller. Så det blir tyvärr inget bloggande på ett bra tag. Men när jag komme hem, då ska jag dokumentera med hela mitt förstånd. Jag har redan massa smaskiga bilde från Spanien men jag har inte tid att lägga upp dem nu. Så jag kommer fixa allt när jag kommer hem. Jag vet faktiskt inte riktigt när jag kommer hem.. Men det är någon stans runt mitten av juli. Så ni får vara aktiva och kika in här runt den tiden :)

Förövrigt kan jag bara säga att jag mår bra, och allt har gått bra hittils. Jag mår som bäst när jag har fullt upp och får resa. Det är då jag känner att jag lever.



Love life! Adjö /Jonna


ett farväl

Yo people! Imorgon åker jag till Barcelona med familjen. Gatan vad det ska bli skönt! :) Det är en hel del jag ser fram emot där kan jag tala om. Massa olika saker som ska göras och upplevas, och framför allt få träffa Angelica. Jag kommer nog inte skriva allt för mycket där borta, men ni har ni tur hittar ni mig på facebook. Vi hörs om en vecka en snabbis.
Woohooohoowo :D


the loveliest sound

Förlåt människor att jag inte bloggat på länge. Jag ska inte ursäkta mig, utan bara ärligt säga förlåt.

Igår så var det studentdax här i Älmhult. Otroligt kul att se alla springa ut och dansa av glädje. Jag fällde nån tår, det gjorde jag. Tänk att få känna den skolbölden bara falla av ens axlar. Jag förundras! Jag gillar faktiskt studenten här i Älmhult, man känner så mycket folk och jag kan tro det är kul att dela glädjen med alla. Men, det är något som jag inte kommer få uppleva. Inte i Älmhult altså. Dock vet jag att min student nästa år blir great, jag har redan börjat planera! Haha.
Jag ler. Mycket känns bra just nu. Skolans slut, gamla kompisar, nya kompisar, resorna, jobbet, lovet, framtiden. Det känns lugnt. Jag ler åt framtiden! Och imorgon, ska jag berätta en sak för er =)


Förra årets student & fest


RSS 2.0