back in town

God måndag!
Nu är jag tillbaka i Halmstad igen. Det går inte att beskriva, men det känns så overkligt. Att somna på bussen och några timmar senare vakna upp i ett helt annat liv. Det är verkligen två olika liv jag lever. Annat hem, annan stad, andra kompisar, andra rutiner, annan skola, annan mat, andra vägar... Ni som själva inte bor hemma förstår vad jag menar. Jag har liksom ett liv här i Halmstad som ingen annan i Älmhult förstår eller ser. Men jag kan säga att det känns bättre än någonsin att vara tillbaka i Halmstad!
Igår var en riktigt bra dag. Först övningskörde jag till Alvesta, och det känns gött att man börja märka lite framgång ;) Sedan så kollade jag film med Chrille, Adrian och Benne. Sedan på natten träffade jag en person jag inte träffat på riktigt, riktigt länge. Kvälllen blev bäst av glädje!

Familjen

Denna helgen spenderas icke i Halmstad, utan i Älmhult hos familjen. Älmhult blir vackrare om man bara besöker samhället då och då. Annars blir det för mycket. Eller borde kanske säga för lite, eftersom det aldrig händer något i byn. Men se där, där hade jag fel.  När tåget sedan rullade in på perrongen i Älmhult så möttes jag av dunkande ljud och människor som krängde på varandra.. Vad händer? Tänkte jag. Men det visade bara sig vara de årliga Älmhults-dagarna. Glad jag ska stanna inne och mysa med familjen hela helgen.

Puss & kram chicos!

Ny design!

Hej hopp!
Som ni antagligen märkt så har jag ändrat om på bloggen lite. Har ni inte märkt det så kan jag bara säga synd, för ni ska veta hur lång tid det tar att fixa allt innan det blir ordentligt rätt. Och ännu så är jag inte klar. Men det får duga till en början :) Hope you like it!

me and my love

Jag är glad hörrni!
Jag har nog ett av de slappaste scheman man kan ha. Gytt! Jag läser inte så många andra kurser med de andra treorna, för jag har redan läst de mesta. Så jag har lite ihop plock av kurser som jag själv valt och vill läsa. Dagen började med PA, projektarbete. Jag är inte riktigt helt nöjd med idén, men jag hoppas det kan fixas i veckan. Annars har jag bara haft lunch och tjötat med tjejerna på skolan :) Har bara en lektion kvar idag, och det är Engelska C. Det ser jag fram emot. På min gamla skola var det vanligt med språk ocn sånt, men här verkar alla gömma sig för utländska fraser. Men det är ju tur att jag finns här och håller språk-kulruren igång på Asperi Idrottsgymnasium. Förövrigt måste jag säga att jag har fått min MAC-dator som alla på skolan har fått. Det är lyx, I löv it!
Tack så mycket för all uppmuntran ni ger mig hela tiden, jag är så tacksam för att jag har er vänner! Och för att ni orkar hålla ut med mig fast jag är den personen som nästan aldrig varit hemma och nu till och med flyttat hemifrån. Tack <3

first day at Aspero

Hej allihopa! Visst är det bra med människor som har trådlöst bredband utan kod? :)

Idag var första dagen på Aspero Idrottsgymnasium i Halmstad. Dagen började med att jag cyklade till skolan med min sambo Hanna. Sedan visste jag inte riktigt vad jag skulle ta vägen eftersom jag skulle till min klass. Vilken klass sa du? Det visade sig att vi var sju stycken som var nya och skulle börja trean. Jag och sex killar :) Dessa blev mina första vänner på skolan. Annars så hände inte så mycket utan det var bara fix och sånt som skulle ordnas. Typ hämta ut gymkort, kortkod mm. Efter skolan hade jag följe med Fredrik och Sebastian som var de två nya killarna som jag hamnade i samma klass som. Sedan for jag till stan och bara njöt av livet här i Halmstad. Jag älskar det! Eftermiddagen bestod av snack med Hanna, städning, tvättning, stack ut och sprang. Sedan skulle jag egentligen hem till Fredrik och Sebastian på mat, men det skedde lite tekniska problem. Så nu blev det te ist för mig lite uppdatering för er där hemma.

Tjani folk, nu har ni fått en snabbspolning av min dag. Jag har dock inte beskrivit så mycket känslor och tankar över Halmstad än. Men efter dessa dagar jag spenderat här så kan jag inte annat säga att jag älskat dagarna. Varje dag bjuds på på nåt nytt. Ibland är det lite tråkigt att sitta själv i lägenheten, men det gör inget för det är precis sånna tråkiga stunder jag också behöver. Efter förra årets stress så kan jag säga att jag funnit fritid nu! Det är många som vill komma hit, vilket jag är jätteglad över. Bara säg ett datum så ska vi kolla upp det.

Lots of love people!! And dont forget to follow your dreams. It is worth it!

adjö småland

Jag har ändrat mig, raderat och raderat. Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig men det jag försöker göra nu är att jag ska ta farväl. Av Älmhult, Småland.

Imorgon blir en ny början och allt det där. Det känns fantastiskt! Många har undrat om jag inte känner mig orolig eller ångrar mig lite, och visst kan det vara lite orolighetskänslor då och då, men svar på frågan: Nej, jag ångrar mig inte. Jag tycker det ska bli otroligt spännande! Jag har ingen aning om hur året kommer att bli, men det jag vet är att det kommer bli mycket nytt av allt. God is with me in everything!

Så farväl Småland, nu lämnar jag er och flyttar till Halmstad. Vackra staden i Halland. Jag är glad för alla personer jag lärt känna, och det är synd att man lärt känna fina personer så här i slutet. Men slutet blir till en början, i en annan stad. Ni är väldigt välkomna att hälsa på mig. Bara slå en pling! På tal om att vara kontaktbar, jag kommer vara utan Internet ett tag nu framöver. Så mobilen är där ni hittar mig.
Nu skall jag krypa ner i sängen där min vackra lillasyster väntar. Godnatt!

xoxo, I'm outta here :D


grab

Thoma Di Leva hittade precis in på min spotify. Fy, usch och blä!  Vem bjöd in honom?

Idag, denna tisdagen har jag bestämt att jag ska ta tag i min design på bloggen (jag ska alltså inte fixa den idag, utan kom bara på idén idag ;) haha). Jag vet nu hur jag vill ha den. Och sedan är det bara det svåra kvar. Att fixa det! Förövrigt vill jag ha en kamera jag blivit lite smått förälskad i. Smex!
Imorgon ska jag till Växjö med min vän Johanna. Jag är shppingsugen för första gången på säkert ett halvår. Det kan bli farligt, men måste passa på eftersom det är inte varje dag jag känner sån längtan efter nya saker till kroppen.




Hela dagen har jag vetat vad jag ska göra kl 15. - Cykla med Therese till Christelle för att spela wii och umgås över lite kaffe. Men nu kom ett annaterbjudane också - minigolf i Diö! Men nej, jag gillar inte minigolf. Det är för lite action för min del. Så nu blir det cykling.

PUSS


what a woman need to do

Lite stressiga sista dagar på sommarn. Så är det nog för många, eftersom det snart är höst och då ska tankar på jobb, lägenhet, skolan och annat fixas. Jag vet tack och lov redan vad jag ska göra i höst och jag har redan lägenhet. Men allt det andra som ska fixas, som ingen tänker på? Galet mycket! Vad jag försöker klura ut idag är vilket bredband jag ska ha. Mobilt, fast, vilken hastighet, vilket bolag, ja you name it. Det finns så mycket valmöjligheter idag att jag blir helt förvirrad. Och jag måste skriva in mig på en körskola väldigt snart. Vilken ska man välja i Halmstad då? Jag har varken hört ut eller in om någon..
Men snart kommer allt vara löst och då sitter jag där ensam i lägenheten en regnig, kall höstdag med körkortet i handen, inloggad på internet, med ny mobil och kanske till och med ett jobb. Det jag menar är att med tiden så är allt löst, då har jag fixar allt. Men just nu far tankarna åt alla håll och vad passar inte då bättre än att kolla på lite 90210? :) Sommartider brukar vara då jag läser böcker som en knora. Bok in och bok ut.. Men denna sommarn? Nej! När jag väl har en stund ledig så har det blivit att kolla på 90210. Beroendeframkallande? Ja, tyvärr!

Nu skall jag sitta och spara lite pengar inför veckan. Ta hand om er!




you can't handle me




Thoughts are not what they used to be

Egentligen vill jag inte blogga. Jag vill skriva mina tankar för mig själv på ett papper och riva sönder det. Pappret kan de sedan slängas. Bli delitat liksom. Men ändå så sätter jag mig vid bloggen, här där alla mina tankar sparas i kategorier. Men mina tankar är inte till för att läggas i fack. De bör försvinna eftersom de gör mig förvirrad.

Jag måste medge en sak, ett big no no: Jag har ätit godis! 
Först hade jag godisuppehåll i två och ett halvt år. Sedan hade jag en godisperiod som varade i ett halvår. Därefter satte jag stopp igen och har nu varit utan godis i ett och ett halvt år. Men så åt jag igår, på en lördag. Jag mår fruktansvärt dåligt över det. Det är inte grejen med att "nej jag åt godis", utan det är för att jag var för svag för att motstå. Jag föll för frestelsen, fast jag vet att jag egentligen inte har något behov av det. Jag tycker knappt inte godis är gott. Jag åt för att jag var svag...
Fastän man vill något hur gärna som helst, så brukar jag kunna stå emot. Jag vet vad det är värt. Men nu klarade jag inte det, och det är det som gör mig förvirrad och rädd, för mig själv..

RSS 2.0