new adventures

Hello world.
 
(forlat for mitt internationella tangentbord)
 
Kanske dags att lata varlden fa reda pa vad som hander hos mig och beratta min hemlighet. Ibland blir det inte riktigt som man vill, men da galler det att bara luta sig tillbaka och lite pa att det ar nagon storre an mig som har kontrollen.
 
Tanken var ju att aka och farma i tre manader for att fa ett ars extra visum, men det hande en del saker som gjorde att farmningen inte kunde bli av. (orkar inte skriva allt pa bloggen, men kann er fria att fraga mig privat.) Jag blev valdigt ledsen for detta, for ingen farmning innebar inget nyss visum. Jag som sa garna ville stanna i detta land, detta underbara land. Anousch och jag lamnade Brisbane-omradet och flog upp till Cairns, vilket ligger hogst uppe pa ostkusten. I Cairns har vi varit i nu tre veckor och vi har lart kanna sa manga manniskor. Vi bor pa ett hostel dar vi ar ett stort gang som standigt hanger. Ater, sover och gor utflykter tillsammans. Sa roligt! Cairns erbjuder varme och friluftsliv, vilket jag nyttjat till fullo. Jag har sett sa mycket vackert. Regnskogar, vattenfall, Great Barrier Reef med alla dess fiskar och farger mm. En vacker dag kommer det bilder. Jag har sa mycket att visa och wii, kan fortfarande inte fatta att jag fatt se sa mycket. Mitt visum gar ut om 2 manader sa jag forsoker se och gora sa mycket som mojligt medan jag kan. Pengarna rullar forbi, men jag har insett att det bara ar pengar. Det ar verkligen vart att lagga pengar pa nagot som gor en glad. Aventyr gor mig glad :) Anousch kommer bli kvar i Australien eftersom hennes visum inte gar ut riktigt an. Jag a andra sidan kommer imorgon lamna Cairns och starta mitt konstant resande fram till jag aker tillbaka till Sverige. yup, now you know - det blir Sverige om en manad. Verkligen blandade kanslor, men jag har insett att det nog ar ratt sak for mig att gora for tillfallet och jag vet att nya aventyr vantar pa mig i mitt hemland. Jag kommer alltid ha en karlek till Australien, och jag ser fram emot den dagen jag kommer tillbaka. Men nu ska jag hem, och da lagger jag fokuset dar. 
 
Men inte riktigt an vill jag fokusera pa Sverige. Jag har fortfarande en manad to go, och jag har fantastiskt spannande saker framfor mig. Imorgon startar jag mitt resande pa egen hand och forst sa ska jag ta mig nedat kusten till orten Airlie Beach. Dar ska jag sedan ut och segla i tre dagar i Withsundays. Blir aven mer snorkling och dykning :) Can't get enough! Efter det sa ska jag ta mig innat landet till oknarnas hemstad, Alice Springs. Dar ska jag gora en Rock Tour och besoka Uluru (Ayers Rock), sova under bar himmel och ha ett riktigt friluftsliv. Sedan aker jag till mitt gamla kara Adelaide, vilket ar huvudstaden i South Australia som jag bodde i mina forsta 4 manader i Australien. Ska bli kul att besoka den forsta Australienska staden jag sag. Darefter ska jag pa nagot satt ta mig tillbaka till mitt karaste Melbourne. Melbourne ar mitt hem i Australien och det kommer alltid vara min utgangspunkt. Jag kommer stanna dar i lite mer i tva veckor och bara umgas med mina vanner innen det den 10 augusti blir hemfard till Sverige. So hanger ni med i mina planer haha? Kanske ar svart om ni inte riktigt vet hur landet ser ut. Jag lagger in en karta sa det kanske ar lattare. Som sagt, jag startar i Cairns i nordost, aker lite soderut och sedan in till mitten for att sedan aka langst ned till Adelaide och slutligen Melbourne. Det ar ett hejdundrande aventyr (Australiens avstand ar inget att leka med) som vantar mig och jag ar sa redo att ge mig ut pa aventyr :)
 
 
 
Much much love, Jonna
 

RSS 2.0