Next, Prague

Kul att alla var så effektiva och gissade på stort vart jag skulle då ;) Nä, men i morgon åker jag till Prag. Ska bli otroligt häftigt att få se den vackra stad jag länge velat åka till. Vi hörs nån gång nästa vecka! Puss
Ska äntligen få träffa Mikaela (m. familj), min vän i vått & torrt!

På bussen

Heej!
Stor eloge för mobilt Internet! Jag som inte haft mobilt Internet så länge känner mig väldigt fascinerad till att det funkar att sitta på Internet & Spotify vart man än är. Så jag är glad att sån fiffighet finns! :D
Förresten kan jag tala om att jag är påväg till Älmhult för att träffa familjen. Imorgon ska jag fara iväg en bit bort.. Vet du var? :D







ONE LOVE

Är du som jag, fixar allt sista dagen? Grattis :D
-
Jag har tänkt att allt är chill i skolan, bara glidit (som den faktiska glidaren jag blivit ;) ) Men oj nu i veckan så fick jag höra att jag har massa att göra till torsdag. Fullt ös nu onsdag kväll! Jag har varit ledig hela eftermiddagen, men icke pluggar jag då inte. Då ska man ju fika och uppdatera sig på facebook :) När mörkret börjar ta sig så kommer man på att "tjena, det var imorgon alla 30 uppgifter skulle vara klara till". Just nu håller jag på att summarize an article about Environmental issues in Dubai.
-
Måste bara tacka för den underbara kvällen jag hade på Hungry Moses idag. (kunde dock inte stanna så länge idag pga plugg). Tack Linn, Rebecka, Linus & Anousch, ni är så goa :D Jag är så tacksam för alla fina vänner jag funnit här i H-stad.
LOOOVE!!

my family

Jag må redan ha en stor familj, men ack mina vänner, ni är min familj också!
Can't get enough of sisters and brothers!
<3



us in PK

Ser tillbaka till det som en gång var.
Bra dagar med gänget från Pingstkyrkan i Älmhult :)

unique indeed

Hola guapas!
Hur är det med er? Jag är trött i ögonen och känner mig alldeles gosig :) Men ändring, snart ska jag iväg och träna BodyCombat på Högskolans idrottscentrum med tjejerna.
Mer för varje dag, så inser jag hur vackra människor det finns! Både på insidan och utsidan! Alla har något att vara stolt över, för du är unik!



This is China part 2

Jag vill visa mer av vackra Kina. Hope you don't mind :)

This is China


en filur som jag

Tack Gud för att du älskar sånna filurer som mig. Tack för att jag kan vara mig själv inför dig.

You're my prince of peace

Bloggen har varit lite knäpp på senaste. Inte funkat att lägga ut några inlägg :( Men jag kan med glädje säga att det är bra med mig! Har en slapp och skön lördag under filten. I kväll ska jag nog jobba på Hungry Moses med Linn och Madicken. Så det ska bli skoj :)
Haft väldigt bra dagar i veckan. Nackontet är över och öven huvudet mår bättre. Så det har blivit väldigt mycket träning i veckan. Satsar på en lugn helg :)

 

 


titta, titta

Imorgon åker Loppan til USA, gonna miss you darling!

Jag började rensa gamla tidningar i lördags men avslutade det aldrig. Så rummet har varit extremt stökigt i några dagar. Idag fortsatte jag städandet, och titta vad jag hittade!!!

Gemöskolan klass 9!!!!!

the time is now

Det är helt fantastiskt att jag går sista året på gymnasiet. Studenten...
Hur länge har inte jag längtat till jag blir klar med skolan? Hur många år har jag inte hoppats på att få fylla 18? Hur länge ska jag behöva vänta?
Men tiden är nu! Det är fantastiskt för nu är jag äntligen 18 och jag ska snart gå ut skolan. Då kan jag få göra det jag vill göra. Hjälpa andra människor! Jag villl åka ut i världen och hjälpa till med det jag som medmänniska kan göra. För jag tror att om alla människor skulle göra det som dom kan, så skulle världen inte vara lik orättvis. Jag vill kämpa för rättvisa! Det är äkta glädje!





here are the cons

I morse vaknade jag mådde som jag förtjänat! Trots att Linus varnat mig om det kalla vädret ute så har jag varit ute alldeles för bart klädd. Och idag har jag nog haft feber.. Men jag har "råkat" missa rätt så många lektioner i skolan så jag kände att jag var tvungen att gå dit. Idrottslektion första timmen. Läraren Jimmy tyckte vi skulle briljera med kullebyttor, volter och annat sånt snurrigt. Efteråt var jag ännu tyngre i huudet. Gött..

Jag har även idag varit "ny" i klassen. Hoppade in i en ny idrottsteoriklass eftersom min förra krockade med Matten. Kan då berätta att jag har lektioner med sju olika klasser. Så det är rätt svårt att svara på vilken klass man går i när folk frågar. Jag går med alla och är alltid "den nya"..

Ni som också är nya i en stad, ni vet hur jobbigt det kan var att vara ny heeeela tiden. Berätta samma visa om, och om igen varför man kommit hit, vad man gör, vem man är, var man kommer ifrån och tja, hela livets berättelse. Det är utmattande, och jag gör det flera gånger i veckan eftersom jag är en sån person som alltid hamnar på nya ställen med nya människor. Positivt och negativt. Men ibland vill man bara kunna smälta in och vara som en blomma i mitten av buketten.

Annars idag har det varit tråkigt. Jag har tyckt lite synd om mig själv för att jag är sjuk, och därmed inte kan träna fast det är det enda man är sugen på. Ja... Jag vill verkligen komma igång regelbundet med det nya träningsupplägget jag har. Men jag får väl ta det lilla lugna denna veckan för jag har ändå så mycket annat som måste göras.
Nu ska jag kolla ett avsnitt Vampire Diaries. Godnatt min änglar ♥

Jag genom åren

Jag är 18 år. Det visste ni säkert redan. Men saken är den att jag tänkte lägga ut lite bilder på mig under de senatse åren, från ca 13 år till 17 år. Det är kul att kolla hur håret förändrats och sånt :D
Jag kommer börja lägga ut några idag. Så kommer det fler inom kort.

-De ligger inte i ordning. (tidsorning)

- Och kom ihåg, vissa av bilderna är inte serösa.

- Ta dem med en nypa salt. Jag var ju ung då va ;)

















(Måste bara säga att denna är icke seriös :P)






Med dessa bilderna säger jag godnatt!


It starts in my soul,

and I lose all control..


Fett, fett fett bra helg! Det är en förkortning på hur min helg varit. Vill du vet vad jag gjort, läs nedan :)
Hur har din helg varit? 


Fredagen började i gråt och slutade i skratt. På kvällen var det ju som sagt Taste, vilket var grymt bra! På
lördagen så började dagen med en lång promenad i stan, sedan tvättning, städning och så lagade jag mat. På kvällen var det konsert på Hungry Moses. Ett band från Borås spelade. Trevliga killar! Så efter konserten var det umgänge och maffia som gällde. Fy vad skoj det var! Haha, Johan har fortfarande mödarblicken på mig xP

Efter en sen lördag gick jag upp tidigt på söndagen för att gå till gymmet innan kyrkan. Gymmet, som jag var för mig brukar ha öppet söndagförmidagar hade stängt. Så det blev lite snabb träning hemma ist. Funktionell styrka. Därefter lite kvicka tramptag ner på Gudstjänstmöte kl 11. Efter mötet så trängde jag och min nya vän Anousch, oss på en tack-för-lånet,-varsågod-ta-en-korv-middag! Där hängde vi i några timmar och hade det väldigt bra bland nya bekanskaper :) Men jag övergav min socialitet för att plugga lite hemma. Blev det plugg? näää jag tror inte det. Passade på att tvätta lite till.. Men lite till kul måste jag ha under dagen tänkte jag, så jag gick bort till grabbarna grus, Fredrik & Hill. Ännu en gång på kvällen väl hemma, så blev jag iväglurad. Denna gången av Loppan & Anna, några tjejer från skolan. Denna gången för lite kvällskäk :)

Så pang bom, nu är det sent och jag ska nog inte iväg mer. Väntar på att sambon Hanna ska komma hem. Har nämligen haft lägenheten för mig själv hela helgen. Jippi så skönt! Så ska tacka Hanna för det och rekomendera henne att spela tävling lite oftare ;)


Ha en fortsatt bra helg folks! Love life!

Taste!

Folk!

Jag borde inse, det är inte sommar längre.. Verkligheten tyder på mitten av oktober månad... I morse så skulle jag nämnligen ut och springa för det var så fint väder. På med shorts och T-shirt :) Men sen när jag kom ut så var det väldigt kallt. Ni vet man springer för att bli varm, men när man bli varm så blir man ännu kallare eftersom svetten blir kalaskall. buuurh! :S  Så ja antar att det blir på med tränignsoverallen nästa gång, eller möjligtvis en runda på gymmets löpband :) Annars idag har jag bara haft en spanskalektion. Var ledig från matten eftersom vi hade prov igår. Och ja ni, det visade sig faktiskt ha gått bra på mitt första Matte C prov :) Nöjd!

Nu kan jag inte sitta vid datorn längre. Ska iväg på Taste, ett stort ekumeniskt (?) ungdomsmöte i Pingstkyrkans ungdomscafé, Halmstad. Och jag får inte bli sen, eftersom jag lovat hjälpa till i kassan.




Vi hörs inom kort <3


thursday

Hej Vänner!

Igår, torsdag, så började dagen med fitness på schemat kl 8.30. Först gick jag på mitt veckliga spinningpass. Måste bara säga att jag aldrig tyckt om spinning egentligen. Man sitter och cyklar som en galning och på köpet så kommer man ingen stans! Galet ju :( Men jag kör numera spinning minst en gång i veckan bara för att! Det är inte så värst kul, men det är en härlig känsla efteråt när man är helt genomblöt och benen bara pulserar. Det är gött!
Efter spinningen igår så gick jag på ett pass som heter Easyline, som är en slags cirkelträning. Det var över min förväntan faktiskt :D För det brukar nämnligen mest vara äldre damer som kör det. Men jag kom på att det kan riktigt, riktigt jobbigt om man själv vill det. Eftersom alla rörelserer bygger på att göra dem korrekt men samtidigt så effektivt fort som möjligt.
Efter träninge så cyklade jag vidare till trafikskolan där jag gjorde några teoritester på datan. Kämpa kämpa!

Eftermiddagen innebar seminarium på Engelskan, och sedan matteprov. Det kändes faktiskt rätt bra!
Efter plugget så gick jag och Loppan på stan lite. Åt goda baguetter och paninin på Hello! Rekomenderas! :) Därefter åkte vi hem till Loppan i Haverdal och spelade tennis innan solen gick ner för dagen. Tennis är nåt som Loppan och jag kommit på är riktgit kul! Så vi försöker spela det så ofta vi hinner :) När jag väl kom hem på kvällen så längtade jag efter sängen. Väldigt trött! Men nej, Hanna påminde mig troget om alla 5 000 spanskaglosor vi hade till dagen efter. Suck!



Såhär kan Easyline se ut



nu blire bloggning amigos!

Jag befinner mig vid köksbordet i lägenheten och bländas av den vackra kvällssolen som lyser igenom fönstret. Med datan på bordet så kan jag meddela att jag nu äntligen fixat internet hemma. Så nu blir det Spotify, Skype, bloggning och hela köret! :D Jag har varit tvungen att vänta till jag var 18 med att registrera, och sen har det tagit tid att få det mobila bredbandet hit, eftersom det skickades till Älmhult. Men joni, jag var i Älmhult och hämtade det i helgen. Så nu gungar Oskar Linnros så fint ur högtalarna :) Han är nog enda artisten jag har som sjunger på svenska... Men nej nu, nu måste jag plugga. Matte C prov imorgon. Wish me luck!
Läste precis precis Victoria Gustafssons blogg. Jag avundas bruden! :)

höst är glöd

Det är underbart väder ute! Vem har sagt att hösten inte är vacker? -Jo, jag! Men jag kan erkänna, den är väldigt vacker såhär en solig dag där löven flyger runt på gatorna. Däremot så gillar jag ändå sommarn mer, sommar är nice! Jag ska nog nästa boka in en snabb utlandsvistelse med Therra, just for s(f)un. 

Fika på stan med Steph nu. Ajöss :D


Jag gillar att skratta :D :PÖDLLD;ÖD :P

you just gotta see it from my side

Ett litet barn blir stort, för att sedan större. Barnet i sin oskyldighet hade så mjuk hud och mörka, djupa ögon. Det oskyldiga gick över till nyfikenhet. Någonstans på vägen kom barnet vilse började göra saker som inte var bra. Barnet gick sin egna väg sades det. Men rackars, du barn, kom tillbaka till min famn!






I'm right here walking around in my thoughts. Spining around and whishing you're there when I stop.




RSS 2.0