springbreak

Nu är jag tillbaka i Halmstad efter ett otroligt skönt sommarlov back in Småland. Nope, menar ju påsklov såklart. Men det har faktiskt känts som ett sommarlov på grund av det underbara vädret och alla aktiviteter jag utfärdat. Surt nog så hade jag inte med mig några shorts till Älmhult. Hej klibbjeans!

Jo vad har jag hittat på? Jag har umgåtts massa med min fina familj och systrarna som också var hemma på besök, gymmat, grillat, sprungit, simmat med Simon, träffat mina gamlagamla klassisar, skejtat, spelat fotboll, åkt inlines med Angie, träffat mina grannies, busat med Mimmi på nattatid, umgåts med det gamla gänget, varit i kyrkan, påskutflykt med familjen, dansat och shakat på Speakeasy, jobbintervju, ätit god mat, träffat maaassa gamla godingar, andats skogsdoft, hängt i Ljungby med sköningar, kört möcket bil... Nu sätter jag stopp även fast listan kan göras ännu längre! Som sagt, wii glädjelov!

Halmstad stod kvar som jag lämnad det men nu med en lite grönare yta och varmare luft. Jag njuter!

Jag har verkligen insett att det är inte alls lång tid kvar tills jag tar studenten. Bara några veckor som är smäckade av måsten. Börjar bli lite nervous i ögonen..



projektarbetet

Har görmycket att fixa med projektarbetet som ska in i morgon. Så idag blir det ingen studentfest, inget SMÅkul och inget military fitness. De senaste nätterna har varit sömnlösa och jag har suttit med tändstickor under (i?) ögonen för att hålla mig vaken. Snart så, kan jag äntligen släppa denna tunga stenen och kasta mig in i ett påsklov hemma hos familjen i Älmhult. Ska bli såå skönt och jag vet precis vad jag ska hitta på :)

Skärpning, nu jag fixar det hära! Bort med facebook och Internet för nu kör vi det sista innan lovet.

Peace din fis


12 April och framtidstankar

Idag är det 12 april. Om tre dagar är det den 15 april, dagen då man borde bestämt sig för vad som skall hända i höst. Universitetsansökningarna stänger och likaså många andra utbildningar och things to do. But what about meee? Jag är verkligen inte säker på vad jag ska göra. Inte för att det inte finns något, utan för att det är för mycket jag vill göra. Plugga vidare på universitet/högskola är definitivt uteslutet för en skoltrött pingla som mig. Så kanske:
  • Antingen så åker jag och Anousch till Australien för att volontära för svenska kyrkan i Sydney. Absolut en dröm för mig!!
  • Eller så kanske jag borde gå folkhögskola. Götabros bibel-social eller Mariannelunds bibel-äventyr är två bibelskolor som verkligen satt sig i hjärtat!
  • Jag har ju också i flera år funderat på att teama för Ny Generation, gärna det internationella teamet i England. Men nu under Go!-helgen i Halmstad så har jag fått så mycket pepp om att lägga ner ett år för NG, Norrteamet. Norrteamet, ho ho ska jag gå och bli norrlänning nu? ;)

Snälla hjälp mig och ge mig tips och råd, inspiration och vägledning!!!

Som ni ser så är jag helt förvirrad och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag vet att hösten kommer bli bra på något sätt och jag säkert komma hamna rätt. Det störst orolighetsmomemtet för mig just nu är däremot jobb. Jag behöver ett sommarjobb!! Utan pengar så kommer jag knappt ingenstans.. Det vore bra att vet om man kommer få något jobb så att jag kan söka in till något ovanstående. Oh dear, mitt inre brottas...


Halmstad 8-9 April

Riktigt svårt att med ord förklara hur härlig, fantastisk, underbar, glädjefylld, rolig, dansframkallande och megagrym helgen varit, så därför lägger jag upp lite bilder i stället. Enjoy!

 

Tack Pingstkyrkan Halmstad och Ny Generation för att ni gjorde helgen så fantastisk.

Men framför allt tack till Gud - vilken glädjeleverans!

 


last summer

Last summer best so far



















Underbara tider. But what is next?

Go Aspero Idrottsgymnasium

I dag så var min skola Aspero med i en gymnasietävling i ESCN - en tävling som för första gången hölls i Sverige med grenarna vertikalhopp, 10 m springt, agility och frivändning. Fem killar och fem tjejer var representerade från varje skola. Jag var faktiskt med och tävlade för Aspero och vann i grenen agility, som är en slags bana där man ska springa framlänges, sidleds och baklänges och så ska man nudda lite koner emellanåt. Det var grymt kul och särskilt när det gick så bra för oss. Aspero vann alltihop samtidigt som vi tjejer tog hem varsin seger i varenda gren. Jag trodde inte det skulle vara så kul som det var, och trodde knappast att jag hade något att komma med. Men kul när man vann en gren (fick en goodiebag fylld med prylar) och så kom jag faktiskt två bland alla tjejerna totalt. Så jag är mycket nöjd! :)


Egentligen skulle vi också få testa på Military Fitness efter tävlingen,

men det blev inte av så det får bli en annan gång. Det verkar ju sjuukt kul och jobbigt!


 

 


RSS 2.0