Kommunikation
Här kommer receptet för de som vill ha:
Fårostgratinerad fläskfilé Av: Jonna Svensson
4 port ca 40 min
Ingredienser:
-Fläskfilé ca 500 g.
-salt
-smör
-1 paprika
-färska champinjoner
-1/2 gul lök
-sallad
Cremé:
-100 g grekisk fårost
-1 dl crème fraiche
-1 st vitlöksklyfta
-svartpeppar
Tillagning
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Putsa filén från senor och fett. Skär filén i 2-3cm stora bitar och krydda med salt och peppar.
3. Bryn köttet runt om i smör i en stekpanna. Lägg över det på ett ugnssäkert fat.
4. Mosa osten och blanda med crème fraiche, vitlök och peppar. Häll såsen över köttet.
5. Gratinera i mitten av ugnen i 5-10 minuter eller tills köttet är genomstekt.
6. Hacka och steg löken. Skiva under tiden paprikan och löken. Blanda sedan i stekpannan.
7. Servera köttet med sallad, grönsakerna och couscous eller ris.
Smaklig måltid!!!